PRAVIEL
Developer: PRAVIEL
Πώς να Διαγράψετε τον Λογαριασμό σας
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό απευθείας από την εφαρμογή ή να ζητήσετε διαγραφή μέσω email εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή.
Επιλογή 1: Διαγραφή από την εφαρμογή
- 1Ανοίξτε την εφαρμογή PRAVIEL.
- 2Ανοίξτε το Προφίλ σας, έπειτα Ρυθμίσεις.
- 3Κυλήστε στην ενότητα Λογαριασμός.
- 4Επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού.
- 5Επιβεβαιώστε το αίτημα όταν ζητηθεί.
Επιλογή 2: Αίτημα μέσω email
Στείλτε email στο privacy@praviel.com με θέμα “Account Deletion Request”. Συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη που σχετίζεται με τον λογαριασμό. Εάν συνδεθήκατε με Google, Apple ή Discord, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email από αυτόν τον πάροχο.
Αίτημα διαγραφής λογαριασμούΟι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν μέσω σύνδεσης Google, Apple ή Discord διαγράφονται με τον ίδιο τρόπο — είτε μέσω της ροής εντός εφαρμογής είτε στέλνοντας email στο privacy@praviel.com. Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης PRAVIEL.
Εάν χρησιμοποιείτε το PRAVIEL ως επισκέπτης χωρίς δημιουργία λογαριασμού, η πρόοδός σας αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή — δεν υπάρχει λογαριασμός από πλευράς server για διαγραφή. Η εκκαθάριση της αποθήκευσης της εφαρμογής ή η απεγκατάστασή της αφαιρεί αυτά τα τοπικά δεδομένα.
Δεδομένα που θα Διαγραφούν
Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, τα ακόλουθα δεδομένα αφαιρούνται μόνιμα:
- Εγγραφή λογαριασμού και δεδομένα ταυτοποίησης
- Πληροφορίες προφίλ και προτιμήσεις
- Αποθηκευμένη πρόοδος μάθησης και δραστηριότητα
- Αποθηκευμένες ρυθμίσεις και περιεχόμενο που επιλέγετε να αποθηκεύσετε
- Μηνύματα υποστήριξης που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, αν υπάρχουν
Δεδομένα που Μπορεί να Διατηρηθούν
Συγκεντρωτικά, ανωνυμοποιημένα αναλυτικά
Εάν τα αναλυτικά είναι ενεργοποιημένα, ενδέχεται να παραμείνουν διότι δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν με εσάς.
Κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας
Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να παραμείνουν έως 90 ημέρες ενόσω λήγουν τα παράθυρα διατήρησης ανάκτησης από καταστροφές.
Τι Συμβαίνει Στη Συνέχεια
- Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την κυριότητα του λογαριασμού για λόγους ασφαλείας.
- Τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται μόνιμα εντός 30 ημερών από το αίτημα.
- Ορισμένα αρχεία καταγραφής και αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να παραμείνουν προσωρινά για λόγους ασφαλείας και ανάκτησης από καταστροφές.
Θέλετε να Κρατήσετε τον Λογαριασμό σας;
Εάν θέλετε μόνο να επαναφέρετε αποθηκευμένα δεδομένα μάθησης, χρησιμοποιήστε αντ' αυτού τη ροή Διαγραφή Δεδομένων.
Μετάβαση στη Διαγραφή Δεδομένων